logo
English english flag
Herbalife 24 producten ervaringen met Herbalife 24 Contact Annegien Font Freide
Font Freide biedt één-op-één begeleiding op het gebied van gezonde voeding en een goede levensstijl. Daarnaast is Font Freide gespecialiseerd en gecertificeerd in het begeleiden van sporters en hun voeding. Deze sporters worden uitsluitend begeleid met natuurlijke voeding, middelen en supplementen. Ook zijn al de producten waarmee gewerkt wordt, getest op verboden middelen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.colognelist.com.

In dit onderdeel van onze website willen wij extra informatie geven over deze voeding voor elke sporter of elke actieve persoon. Zo kun je jezelf 24 uur per dag optimaal voeden. Of je nu jogger, wielrenner, enthousiast fitnesser of topsporter bent, op deze site ben je op de goede plek.

Wij kunnen voor elke sporter een vrijblijvend en persoonlijk voedingsprogramma maken. Dit wordt naar uw specifieke trainings- en prestatiebehoefte samengesteld. Maar u bent ook van harte welkom als u gewoon wilt weten of sportvoeding überhaupt geschikt is voor u en uw behoeftes.

Ook is het mogelijk om een informatie avond aan te vragen voor meerdere personen/sporters (min 5pers). Daar wordt dan uitgebreid ingegaan op de ervaringen binnen de sport en over de voeding die daarvoor ingezet kan worden.

Ons doel is om bij elke sporter of actieve persoon de prestaties, spieropbouw en spierherstel te verbeteren! Als u nog vragen heeft of u wilt een afspraak maken, neem dan gerust contact op!


-----------------------------------------
Font Freide Praktijkadres:
Postweg 50
6523LD, Nijmegen
-----------------------------------------

Openingstijden:
advies vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Vanwege afspraken buiten de deur zijn we niet altijd op kantoor aanwezig.
ma t/m vr is Font freide telefonisch en per mail bereikbaar.

Afhalen van middelen en producten: Kan op afspraak of in overleg gedurende de hele dag, ook na werktijden, bel of mail hierover voor de mogelijkheden. 06-28244886 of annegien@fontfreide.nl